Trist Avgång: 3 nyckelspelare lämnar Skellefteå AIK Hockey pga…..

SEGER MOT MODO EFTER DREVERS DRÖMDEBUT

Damerna åkte ner till Örnsköldsvik för det andra mötet med ett finallag på tre dagar. Denna gång med lyckligare utgång efter att Ronja Mogren avgjort med ett mål av det finare slaget och Camryn Drever spikat igen i sin debut.

Skellefteå AIK klev ut och tog kommando i denna match med kraftigt skottövertag efter period 1. Nästa period vände vinden lite grann och MoDo tog över spelet alltmer. I tredje fortsatte hemmalaget att trycka på men 10 minuter in snor Ronja Mogren pucken av en MoDoback, får ett friläge och iskallt drar målvakten för att snärta upp pucken med backhandsidan. Ett klassmål som satte gulsvarta laget i favör. Därefter tryckte hemmalaget på för kvittering men debuterande Camryn Drever storspelade i kassen och stoppade samtliga 38 skott denna kväll. Marah Wagner punkterade slutligen matchen i tom bur och skrev fast siffrorna 2-0 mot vårens SM-finalist.