2024-09-13

CHL : Fin de la 3e journée

Zurich continue de truster la tête, suivit par Skellefteå, Pardubice. Berlin reste bien placé, Sheffield continue d’impressionner

Källa : hockeyhebdo.com – 2024-09-13 23:20:03

“Djurgården pressade Luleå/MSSK hela vägen, men SDHL-premiären slutade i en knapp förlust. Brette Pettet utjämnade i powerplay i slutet av första, innan gästerna gick ifrån med ett mål i andra respektive tredje perioden. Maddie Posick tände hoppet med en reducering tio minuter från slutet och DIF kom även nära kvittering i slutsekunderna. På söndag fortsätter seriespelet hemma mot Skellefteå.”

Källa : difhockey.se – 2024-09-13 23:10:03

Pudas om drömmålet: ”Ett av mina bättre mål”

Skellefteå AIK gjorde en bra insats under de två inledande perioderna. I tredje kom gästande Pelicans tillbaka och kunde utjämna. Då klev lagkaptenen Jonathan Pudas fram. Han gjorde försäsongens vackraste mål. Det blev både avgörande – och matchens största behållning. ”Det var skönt”, sa lagkaptenen.

Källa : p-t.se – 2024-09-13 23:05:02

Pitesonen Lars Bryggman fostrades i AIK:s juniorlag. Numera är han en nyckelspelare i finska Lahti Pelicnas, där han har påbörjat sin tredje säsong. ”Jag har hittat mig själv som hockeyspelare och livet utanför fungerar riktigt bra”, säger Bryggman efter matchen.

Källa : norran.se – 2024-09-13 22:55:03

Jääkiekon CHL:ssä Pelicans kiusasi kolmannessa eräsasä Ruotsin mestari Skellefteå AIK:ta.

Källa : yle.fi – 2024-09-13 22:50:03

Källa : norran.se – 2024-09-13 22:40:03

BETYG: ”Saknar det lilla extra”

En burväktare som stoppade det mesta – men ett målskytte som inte kommit igång. Skellefteå AIK stod för en godkänd SDHL-premiär, men saknar det lilla extra för att plocka hem en seger direkt.

Källa : norran.se – 2024-09-13 22:20:03

Historiska målskytten: ”Suger att förlora”

Hon sköt ett historiskt första SDHL-mål till Skellefteå AIK. Men det räckte inte för en seger när Linköping vände och vann. ”Såklart suger det att förlora”, säger Sini Karjalainen.

Källa : p-t.se – 2024-09-13 22:20:03

Modo J20 hade en riktig målfest när man besegrade Skellefteå AIK J20 hemma i Hägglunds Arena i J20…

Källa : allehanda.se – 2024-09-13 22:00:03

“Skellefteå AIK tog ikväll en välförtjänt seger med 4-2 mot finska Lahti Pelicans i den tredje omgången av Champions Hockey League. ”

Källa : skellefteaaik.se – 2024-09-13 21:55:03

Källa : norran.se – 2024-09-13 21:50:03

Källa : norran.se – 2024-09-13 21:45:03

“Damlaget tog under fredagskvällen tre starka poäng då man besegrade Skellefteå i premiären av SDHL.”

Källa : lhc.eu – 2024-09-13 21:30:03

Skellefteå vann på hemmaplan mot Pelicans i CHL herr, med 4-2 (2-0, 0-0, 2-2).

Källa : norran.se – 2024-09-13 21:30:03

Efter Björklövens seger mot Skellefteå AIK i premiären var det på fredagskvällen dags för omgång två i J20 nationell.

Källa : vk.se – 2024-09-13 21:30:03

Frånvarolistan må vara oroväckande lång. Men de som fick chansen att hjälpa till att fylla upp truppen – fyllde ut alla tröjor på bästa sätt. Mest stack lagkapten Jonathan Pudas ut. Hans matchvinnande mål var ett klassmål.

Källa : norran.se – 2024-09-13 21:20:03

Då var det dags för första tävlingsmatchen på hemmaplan för Skellefteå AIK, det när finska Lahti Pelicans gästar för tredje omgången av Champions Hockey League. AIK har en seger och en strafförlust så här långt, och hur det går ikväll kommer Erik Grahn Lundgren, som sitter bakom Norrans tangenter, att ge er svaret på.

Källa : norran.se – 2024-09-13 21:15:03

Skellefteå klev in i SDHL för första gången i klubbens historia. Premiären slutade med förlust mot Linköping.

Källa : expressen.se – 2024-09-13 21:15:03

Källa : norran.se – 2024-09-13 21:05:03